Web Updater

Ja, ook jij kunt je website binnen enkele minuten updaten!

De Web Updater is zo ontworpen om hem zo makkelijk mogelijk te maken voor de gebruiker en de meeste dingen wijzen dus voor zich. Hieronder wordt aan de hand van 4 ‘screenshots’ uitgelegd hoe je het beste met de Web Updater om kunt gaan. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

1. Login pagina

Op de login pagina kun je inloggen met de gegevens die je van jouw internet marketingbureau of webdesigner krijgt. Wanneer je je wachtwoord bent vergeten kun je hem altijd aanvragen op de wachtwoord vergeten pagina. Het wachtwoord wordt dan opgestuurd naar het aan jouw account gekoppelde email adres. Wanneer je eenmaal ingelogd bent hoef je niet opnieuw in te loggen tenzij je jezelf uitlogt.

2. Update doorgeven pagina

Op de update doorgeven pagina kun je snel en gemakkelijk een update doorgeven aan jouw internet marketingbureau of webdesigner. Zij krijgen het bericht en eventueel de foto direct in hun inbox. Hierdoor zien zij gelijk wat ze aan moeten passen of op moet lossen aan jouw website. Niet alleen gemakkelijk voor jouw maar ook voor het bedrijf!

3. Zelf updaten pagina

Wanneer je graag iets aan wilt passen aan je website of even snel wilt checken hoeveel bestellingen je vandaag al hebt binnengekregen, maar het opstarten van je computer en vervolgens inloggen bij je CMS te lang vindt duren dan is deze pagina ideaal voor jou, want met de ‘zelf updaten’ pagina wordt je direct naar je CMS doorgestuurd en indien je WordPress hebt wordt je zelfs automatisch ingelogd. Zo kun je zo snel mogelijk aan de slag met het aanpassen of checken van je website. En dat allemaal via je eigen mobiele telefoon.

4. Website bezoeken

Net iets aangepast aan je website of je CMS geüpdatet en benieuwd naar het resultaat? Dan komt de ‘website bezoeken’ pagina goed uit, want hiermee kun je direct zien hoe je website eruit ziet zonder naar een internetbrowser toe te gaan.

Webupdater.nl

Sinds 2019 proberen wij met de Web Updater app zoveel mogelijke mensen te helpen met het makkelijker maken om een update door te geven, het aanpassen van hun website en bekijken van hun website doormiddel van een gebruiksvriendelijke app.